EL CONSELL CONTINUA LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB EL PARC ARQUEOLÒGIC DEL PUIG DE SA MORISCA

Dimarts 10 d’abril es va dur a terme la sessió mensual del Consell d’Infància i Adolescència, amb la participació de 25 nins, nines i adolescents del municipi. En aquesta ocasió s'ha realitzat al Museu del Parc Arqueològic del Puig de Sa Morisca.

El Consell col·labora en aquest projecte des de fa dos anys i, des d'aquí, volem donar-los les gràcies per tenir en compte la veu de la infància!!!

Durant la visita els han explicat les millores que es realitzaran al museu i que, moltes d'elles, van ser proposades pels consellers i conselleres d'anys anteriors. Totes elles molt interessants!!!


Després, els van ensenyar les instal·lacions i conèixer de primera mà la feina dels investigadors i investigadores, per exemple van poder veure com es recuperen peces arqueològiques dels jaciments, una tasca que du mesos i mesos de feina, ja que és molt meticulosa.




A continuació, els consellers i conselleres, es van organitzar per grups de feina i van elaborar noves propostes per al Museu.




Finalment, vam poder gaudir a un entorn privilegiat d’un berenar que van dur les famílies, una vegada més,volem agrair la vostra implicació.




Ens veiem el mes vinent!


Comentaris

Entrades populars