EL CONSELL DE L'ADOLESCÈNCIA ES REUNEIX AMB L'EQUIP DE GOVERN

El passat dijous dia 9 de novembre uns representants del Consell de l'Adolescència de Calvià van ser rebuts pel Baltle i l'Equip de Govern municipal.


En aquesta reunió els membres del Consell han traslladat a l'Equip de Govern que és el programa Ciutat Amiga de la Infància i que és i com funciona el seu grup de participació. Els consellers i conselleres van expressar el seu desig de que es doni resposta a les seves propostes i que siguin tinguts en compte a l'hora d'impulsar i fer projectes i actuacions que afectin a la infància i l'adolescència de Calvià. 


També es va presentar el treball realitzat per el XII Parlament Infantil de les Illes Balears. Aquest consisteix en un moral que suposa una conjugació de quadres que simbolitzen "Les coses que ens protegeixen", ja que la temàtica seleccionada per UNICEF per presentar al XII Parlament infantil  gira al voltant dels entorns segurs i protectors per la infància. A continuació, podeu veure un petit resum sobre el mural, la seva elaboració i la presentació del mateix als i les polítiques de Calvià:



Clicant AQUÍ podeu veure la nota de premsa que es va fer des de l'Ajuntament de Calvià.

Comentaris

Entrades populars