EL CONSELL CONEIX EL II PLIA DE CALVIÀ 🙌

Dia 18 i 19 d'abril, hi ha hagut reunions per una banda, del Consell de l’Adolescència i, per una altre, del Consell de la Infància i ens ha acompanyat en Xisco Guarí, responsable de Projectes de l’àmbit social de l’Ajuntament de Calvià, per explicar als nostres consellers i conselleres en què consisteix el Pla Local d’Infància i Adolescència de Calvià que es desenvoluparà al municipi de Calvià durant els pròxims 4 anys.

Aquest Pla és un document on es resumeix el treball que s'ha realitzat a nivell municipal per a treballar, defensar, fomentar i garantir l'accés als Drets que tots els nins, nines i adolescents de Calvià que tenen reconeguts en la Convenció dels Drets de la Infància.

Els consellers i conselleres van estar molt atents i atentes a tota la informació que ens va explicar en Xisco.

Desprès vàrem fer un gran berenar, gràcies a la col·laboració d’algunes de les famílies dels nostres consellers i conselleres (en Gael, en Saul, na Carla i na Luisa), va estar tot boníssim! Gràcies!

 Quan vam acabar de berenar, per finalitzar la sessió, es va fer una feina de reflexió per veure què els hi agradaria poder fer amb el Consell durant l’estiu i quins tallers els hi agradaria fer quan vagin al institut. 

Com sempre van fer el joc que fem a totes les sessions per practicar la participació entre tots i totes juntes😃

Comentaris

Entrades populars