CAI-VIÀ JOVE

Un dimarts 📆 més els nostres consellers i conselleres donen la seva opinió a Ràdio Calvià 📻 a l’espai que es dedica cada 15 dies a xerrar sobre el CAI (CAIviàjove). Aquesta vegada ens han acompanyat en Toni 👦🏻(que va inaugurar aquest espai el primer dia que vàrem venir a la ràdio) i en Iordi 🧒🏼 (conseller que s’ha incorporat fa poquet al Consell).


Varen explicar la seva experiència com a consellers i els motius pels quals varen decidir formar part del Consell de l’Adolescència. També vàrem xerrar dels temes que els interessen als adolescents, on destaca el medi ambient i la importància de conscienciar a tothom del reciclatge
️ a casa seva per crear un món millor, així com també la igualtat 💜 i que siguem tractats tots i totes de la mateixa manera.

També vàrem xerrar del que es va fer a la darrera sessió presencial de dimarts passat. En Toni i en Iordi varen explicar la proposta que varen desenvolupar. Ells varen proposar posar més contenidors de fems 🚮 i de reciclatge ️ als parc infantils ja que troben que hi ha molt de fems que és perjudicial per a la salut dels infants.

Vos deixem AQUÍ l’enllaç per a que ho pugueu veure.

A la foto d’avui surten els nostres dos consellers i na Núria, que és la persona que ens entrevista a la ràdio. Des d’aquí volem aprofitar per donar-li les gràcies ️ a ella i a Ràdio Calvià per deixar-nos aquest espai per a que els nins, nines i adolescents puguin expressar la seva opinió.

Comentaris

Entrades populars