Ple de Constitució del Consell de la Infància i l'Adolescència curs 2023-2024

El passat 23 de novembre va tenir lloc el Ple de Constitució del Consell de la Infància i l'Adolescència de Calvià del curs 2023-2024. Es va dur a terme al Casal de Peguera amb la participació de 45 infants en total acompanyats per les seves famílies, altres membres del Consell, polítics i polítiques de Calvià, personal tècnic de l'Ajuntament i els educadors i educadores. 


Els consellers i conselleres varen ser protagonistes de l'acte i varen ser alguns d'ells els encarregats de presentar l'acte. Varen aconseguir presentar d'una manera divertida i dinàmica 😃



L'acte va ser presidit per Batle i va contar amb l'assitència d'altres persones represnetats de l'Ajuntament i na Mercedes del Pozo, presidenta d'UNICEF Baleares. Els conselleres i conselleres, a part de signar el seu compromís i la seva participació al Consell infantil,  varen rebre resposta de les propostes que varen presentar a l'Ajuntament el curs passat. Els infants varen valorar si les persones que els hi van presentar el feedback de les propostes es van comunicar de manera adient i entenadora. Al guanyador d'enguany li varen entragar una orella verda👂 feta pel Consell que simbolitza el comunicar-se bé amb els infants seguint aquestes directrius:
  - Presentar-se abans de xerrar per saber a qui tenen davant. 
  - Xerrar amb paraules que els infants puguin entendre i no estar xerrant moltíssima estona ni amb un to de veu avorrit i monòton. 
  - Xerrant mirant amb infants i no estar pendent de mòbils ni altres coses que fan que es despistin. 


Per acabar l'acte, tothom va gaudir d'una activitat muscial de la mà d'una musicoterapeuta. Va ser una boníssima manera d'acabar i una forma divertida d'anar cap a la zona de berenar on hi havia una xocolatada amb ensaïmades😀




Seguim fent feina el mes de desembre! Benvinguts conselleres i conselleres😍

Clicant AQUÍ podeu veure com es va desenvolupar tot l'acte 📹




Comentaris

Entrades populars