EL CONSELL PREPARA LA FEINA PEL XII PARLAMENT INFANTIL

Ahir dimarts 7 de novembre, alguns representats del Consell de la Infància i l'Adolescència de Calvià es van reunir per preparar un mural sobre el Dret a la protecció de la Infància per presentar-lo el dia 20 de novembre, Dia Universal de la Infància, al XII Parlament de les Illes Balears. 


Per començar varen fer un acostament al concepte de violència i els tipus que detecten al seu dia a dia i al seu voltant. Seguidament, amb ajuda d'uns vídeos, els consellers i conselleres varen fer un petit mapa dels entorns i llocs que ocupa la infància a Calvià i varen fer un llistat de quins elements són importants per sentir-se protegits, a gust i sense por. 


Per acabar, varen plasmar tots aquests elements protectors a un mural composat per 10 quadres fets en parelles per ells i elles. 



Quina feina més artística! Aquí us deixem el resutat final: 

Donar les gràcies a Rona Glantz, artista de Calvià, que va venir a donar una mà al Consell en al part artística de l'activitat. I a na Rosa, antiga consellera de Calvià, que també va venir a com col·laboradora experta en els drets de la infància i la participació infantil. Va ser un gust😁



Comentaris

  1. Enhorabona!! Quina feinada hwu fet: el mural ha quedat molt xulo!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!

Entrades populars