ACTE DE FINAL DE CURS I D'ENTREGA DE PROPOSTES 🌅

Dia 12 de juny es va celebrar, a l'auditori del Casal de Peguera, el Consell de la Infància i l'Adolescència de Calvià i la cloenda del curs 2022-2023.

El batle, Alfonso Rodríguez Badal ha donat la benvinguda a l'alumnat integrant del Consell, tot recordant-los la missió que se'ls va encomanar el 16 de desembre en l'acte de constitució. El batle ha destacat la importància al dret que tenen els nins i nines de participar, a què se'ls escolti, i a representar els seus companys i companyes en aquest òrgan. Els ha agraït la seva feina i l'acompanyament que els fan les famílies i, d'aquesta manera, participar en construir el municipi.



Tot seguit, els consellers i conselleres han explicat com ha estat l'elaboració de les propostes i els treballs que han dut a terme. Han fet propostes des dels drets: el dret a ser escoltats, el dret a ser nins i nines adolescents, el dret a què se'ls valori, se'ls respecti i se'ls tracti amb justícia, el dret a accedir als serveis bàsics i el dret a viure en entorns nets i segurs. En acabar s'ha nomenat el nou Consell de l'Adolescència, els i les fins ara integrants del Consell de la Infància i s'ha mostrat un resum de la feina feta durant el curs. 




La cloenda ha anat a càrrec de la tinenta de batle i presidenta de la MIA, Nati Francés, i la regidora d'Infància, M. Carmen Rojano. A l'acte també han assistit la tinenta de batle Marga Plomer, i el tinent de batle Joan Recasens.
 


Comentaris

Entrades populars