Propostes sobre la Igualtat

Durant el mes de febrer tant el Consell de l’Adolescència com el de la Infància es va reunir i varen estar treballant sobre la Igualtat. Es van fer dues sessions per separat i a les dues ens va acompanyar na Sandra Sedano, la cap d’Igualtat de l’Ajuntament de Calvià per poder explicar quines feines fa el Departament d’Igualtat i com, des del Consell, es podia donar suport a la proposta de “Donar més visibilitat al dia de la dona durant tot l’any”. Aquesta proposta la varen fer els nins i les nines que feien el CAI el curs passat.  

Els i les conselleres varen fer molta feina pensant propostes per proposar diferents accions per poder fer realitat aquesta petició. Durant tot el curs es farà feina al vontant d'aquest tema, així que us mantindrem informats i informades.

Tenim una novetat!! Els nins i les nines del Consell van fer una proposta fa unes setmanes: poder berenar durant les sessions que fem durant un descans de 10 minuts. Vàrem escoltar la seva petició  i ho vam proposar a les famílies. 

Hi ha algunes famílies que van dir que si i a la sessió del Consell de la Infància vam tenir berenar gràcies a la mamà d’uns dels nostres consellers, en Dídac. Moltes gràcies, estava tot boníssim!!!

Comentaris

Entrades populars