El Consell participa al Museu del Parc Arqueològic del Puig de sa Morisca

Dimecres dia 15 de març es va dur a terme la reunió mensual del Consell de la Infància i l’Adolescència. Aquesta vegada es va fer al Museu del Parc Arqueològic Puig de sa Morisca, on els infants i adolescents varen gaudir d’un horabaixa molt entretingut. 

 Us posem en situació perquè entengueu una mica més el que varen fer….

Els consellers i les conselleres que formaven part del Consell el curs 22-23 varen fer una visita al futur Museu del Parc Arqueològic del Puig de Sa Morisca just fa un any. Durant aquesta visita, van tenir l’oportunitat de reflexionar  i proposar diferents idees per fer més atractiu, interactiu i dinàmic aquest museu pels infants.

Ahir, les persones responsables del departament de Patrimoni de l'Ajuntament, els hi varen explicar als nins, nines i adolescents com seria el museu, donant resposta a moltes de les propostes realitzades pel Consell de l’any passat. Quines cares d'aelgria al veure els plànols amb propostes seves incloses😄


Després varen tenir l'oportunitat de visitar i escoltar com s'està creant el museu, que ja comença a omplir-se poc a poc...


Per acabar els infants i adolescent varen poder realitzar un taller per experimentar i descobrir el món de la prehistòria i l’arqueologia. Els membres del Consell de la Infància van fer el “Taller d’eines i collars d’os a la prehistòria balear”. Varen poder aprendre quins eren els materials emprats antigament i les tècniques que utilitzaven per fabricar objectes. Cadascun es van poder dur el seu propi collar/polsera!!!

 


El Consell de l’Adolescència, per una altre banda, va fer el “Taller de Foc a la prehistòria”, on varen intentar fer foc xocant dues pedres fogueres, intentant fer espurnes i, també, fregant amb un pal de fusta.

 


Quan s’obri el Museu, ens encantarà veure com les propostes realitzades pel Consell s’han fet realitat!

Comentaris

Entrades populars