XI PARLAMENT INFANTIL DE LES ILLES BALEARS

📅 Dia 18 de novembre, una data propera al Dia Mundial de la Infància, va tenir lloc el XI Parlament Infantil de les Illes Balears. Els consellers i conselleres de Calvià hi van participar aportant les seves reflexions sobre el tema proposat: la salut mental 😊 Al final podreu trobar el manifest pressentat amb les conclusions a les que va arribar el grup de feina del Consell de Participació de Calvià. 

Us mostrem un petit tast de l'acte al Parlament, els i les particpants estaven molt contents i motivats per representar al seu municipi. Gràcies Luisa, Saúl, Alexandra i Neus!

AQUÍ podeu veure tot el desenvolupament del XI Parlament Infantil, està tot gravat al canal de Youtube del Parlamament de les Illes Balears. Ens trobareu al minut 30😋

L'acte va ser presidit per alguns representats del municipi de Santa Eulàlia des Riu i van participar molts altres pobles de les Illes Balears, un gust coincidir amb altres conselleres i consellers. 


ENHORABONA A TOTHOM! 👩👦👧👨👶


CONCLUSIONS CONSELL INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA DE CALVIÀ 

Bon dia, som el Consell de la Infància i l’Adolescència de Calvià. Pensem que la salut mental és una part molt important de la nostra vida i per això l’hem de cuidar. Hi ha coses que ens ajuden a estar bé com els mediadors i mediadores dels IES i el professorat dels CEIP. Però hi ha altres coses que podrien millorar com tenir psicòlegs o psicòlogues dins les escoles per xerrar dels que ens passa i també més espais per estar relaxat o fer mindfullness. Molts nins i nines de la nostra edat no és troben gaire bé emocionalment i pensem que hi ha coses que es poden fer per canviar-ho. Ens agradaria poder anar al psicòleg sense que les nostres famílies hagin de pagar preus tan elevats. Volem instituts més petits perquè el pas dels CEIP als IES és difícil. Passem d’escoles més petites a instituts molt grossos i no ens sentim tan acompanyats. Ens agradaria més informació sobre salut mental i també tenir espais i parcs on poder estar bé amb els nostres amics i amigues per xerrar de les nostres coses i de com estam. No volem que es consumeixen drogues als espais on estam nosaltres i ens agradaria sentir-nos segurs anant per totes les zones de Calvià. 

 MOLTES GRÀCIES


Comentaris

Entrades populars