DRET A TENIR UNA BONA SALUT

Durant el mes de febrer 🗓️ hem continuat aprenent sobre els nostres Drets!! Aquesta vegada sobre el Dret a tenir una bona salut.

Per a conèixer bé el Dret es va comentar amb els nins i nines el concepte de “salut”, adonant-se de la gran importància que aquesta té i com ens afecta a tots els àmbits de les nostres vides.

Per a ser conscients sobre quines situacions resulten positives o negatives quant a la nostra salut, durant aquest taller vam jugar al bingo!! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Aquest bingo era una miqueta especial ja que al mateix temps que tractàvem de fer línies i bingos havíem d'anar acolorint de diferents colors les frases que anaven sortint segons consideràvem si eren bones o dolentes per a la nostra salut.✅❌

D'aquesta manera vam reflexionar sobre la nostra salut en el dia a dia, comentant aspectes com la higiene personal 🛁, l'accés als diferents centres de salut 🏩, la nostra alimentació 🍎🥕🥦🍌,la importància de la salut mental 💭 i molts temes més!

Finalment, entre tots i totes, vam pensar propostes relacionades amb el Dret a tenir una bona salut  per poder ajudar a millorar el municipi. Alguns dels exemples que van sortir van ser: millorar la contaminació ️, espais nets a les platges 🌴🌊, etc.

Entre tots i totes podem crear espais més saludables!!! 😇.

Comentaris

Entrades populars