Xè PARLAMENT INFANTIL DE LES ILLES BALEARS

👉Dia, 19 de novembre de 2021, en commemoració del Dia Universal de la Infancia que es celebra cada any el 20 de novembre, quatre representants del Consell de la Infància i l'Adolescència de Calvià s'han reunit telemàticament amb la resta de Consells de participació infantil de les Illes Balears. 👦👧👧👦👧👧👦👦👶 AQUÍ podeu trobar més informació. 

Na Martina, en Biel, N'Erika i en Toni han estat un grans representants i han sabut xerrar davant tots els nins i nines i les autoritats d'una manera molt clara i entenedora. Enhorabona!🎊🎊

S'han connectat des de l'Ajuntament de Calvià i han estat ben acompanyats en tot moment. 


Enguany s'ha tractat la temàtica de com fer les ciutats més sostenibles i de quina manera podem fer un consum més responsable.  Han fet un manifest i eleborat un vídeo amb les conclusions que han tret després de fer feina damunt el tema. 

Aquí us adjuntem el Manifest que varen redactar:

Nosaltres, el Consell de la Infància i l’Adolescència de Calvià ens hem adonat  que la població en general compra, sobretot, a grans establiments en lloc d’afavorir el petit comerç. Pensem que és important fer un consum responsable en els dos llocs: grans i petits establiments.

També pensem que la gent compra productes que no són estrictament necessaris, fins i tot de manera excessiva, productes que, per comoditat, els comprem però que no ajuden a fer un consum responsable. Molts d’ells estan fets amb plàstics que contaminen i no fan bé al nostre planeta. La població hauria de ser més conscient de la importància de reduir el consum de plàstic i de reciclar per beneficiar al medi ambient.

Des del Consell de la Infància i l’Adolescència de Calvià demanem el següent:

- Que es redueixi el consum de plàstic, tant a l’hora vendre com a l’hora de comprar productes.

- Que a tots els municipis hi hagi recollida selectiva per afavorir el reciclatge.

- Que hi hagi més mercadets solidaris per a que la gent pugui reutilitzar la roba.

- Que tots els Ajuntaments tinguin una zona/capsa on la població pugui fer donacions, tant de roba com de menjar, perquè la gent no tingui que comprar tants productes nous.

Per acabar, Calvià demana que la gent redueixi, reutilitzi i recicli!!!!

Moltes gràcies


Comentaris

Entrades populars