SEGUIM CREIXENT!

⬈⬈⬈ I seguim creixent!⬈⬈⬈

El Consell de l'Adolescència es va reunir de nou el passat 24 de novembre al Generador. 

Va ser una trobada plena d'activitats per consolidar i organitzar les tasques del Consell durant aquest curs. Vàrem començar la sessió amb una dinàmica de presentació ja que tenim nous companys i companyes al grup. Benvingudes i benvinguts! També tenim un nou membre a l'equip de feina.  Benvingut Pau!



Després vàrem organitzar un calendari d'activitats i temes a treballar amb el Consell durant tot l'any. Varen sortir idees molt interessnts i actuals: l'assejament escolar, el masclisme, el racisme... Un anirem informant de les reflexions i la feina feta per aquí📝


🌈 Per acabar, es va constituir formalment el Consell de l'Adolescència, enguany de forma virtual. Els consellers i consellers varen xerrar amb n'Alfonso Rodríguez (Balte de Calvià), Nati Francés (Primera tinent de Batle), Miri Rojano (Regidora de Desenvolupament Social, Infància i Gent Gran) i Margalida Plomer (Regidora de Joventut i Participació Ciutadana). 


Per acabar de la millor manera possible, vàrem cantar tots i totes juntes l'himne del Consell. Un deixem un trosset en primícia! Un animeu a aprende'l?


Si voleu formar part del Consell de l'Adolescència heu de clicar AQUÍ

US ESPERAM!







Comentaris

Entrades populars