🎄🎄 -EL CONSELL JA PREPARA EL NADAL-🎄🎄

 

🎄Ja arriba Nadal!!!

No ens hem tornat boges. Sabem que encara queda més d'un mes per cantar "Fum, fum, fum" 🎵 però el Consell de l'Adolescència s'ha reunit per treballar com es viurà enguany el Nadal a Calvià. 

L'any 2020 està sent un any diferent a la resta i, pot ser, la situació que ens està tocant viure farà que aquestes festes siguin també diferents per moltes famílies. Però no per això han de deixar de ser especials. Idees per fer un Nadal especial: aquest ha estat l'encàrrec que ha rebut el Consell de l'Adolescència. 

El Consell ha estat fent feina per poder proposar a l'Ajuntament de Calvià, entre altres coses, alternatives per fer una colcada en temps de Covid perquè volen que Les Majestats els Reis d'Orient  arribin a Calvià sense cap tipus de problema, com han fet cada any 🐫🐪🐫


Han sortit idees molt xules que esperem que es puguin posar en marxa i agradin a tothom per fer d'aquest Nadal unes festes especials per tota la gent que viu a Calvià. 


El Consell de l'Adolescència continuarà fent feina per millorar el municipi pensant principalment amb les nines, els nins i adolescents. 





👉Si vius o vas a escola a Calvià, tens entre 12 i 17 anys i t'interessa participar clica AQUÍ


Signat,
Les educadores socials que acompanyen al Consell

                                                    Esther               Marta                Leo






Comentaris

Entrades populars