DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA

 🔊NINES I NINS!

🎉Avui és el vostre dia🎉

Avui és el Dia Mundial de la Infància. Fa 61 anys que experts i expertes en infància de tot el món es varen reunir per signar la Declaració dels Drets de l'Infant. Un document on es recullen els  drets de la infància. 

Aquest dia es recorda que els nins i nines son un col·lectiu especial i més vulnerable i, per tant, necessitat d'una protecció especial. 

🌈El benestar de tots els nins i nines del món és molt important!

Per commerar aquest dia hem fet vàries actuacions pel municipi de Calvià. Si vols saber quines son mira més abaix 

↓↓↓

🌍 3 nines del Consell de l'Adolescència han participant al IV Parlament Infantil de les Illes Balears per tractar les preocupacions que té la infància respecte als Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 (🛈més info clicant AQUÍ)

 

🌎 Ens hem passejat pels patis dels 3 institus de Calvià per gravar un vídeo per celebrar aquest dia tan especial. Estau antents i atentes que ho publicarem en breus👌

🌏 A principi de curs vàrem regalar un calendari a totes les aules de 6è de les escoles de Calvià que fan feina els drets de la Infància per recordar els dies especials per les nines i els nins


🌍Hem editat una revista amb els continguts que han creat els i les alumnes que han participat al programa Calvià, Ciutat Amiga de l'Infància, per donar a conèixer quins són els seus drets i explicar quin és el seu punt de vista sobre com, les persones adultes, han de tenir cura dels seus fills i filles.


                                                

🌍Il·luminam el Molí de Santa Ponça per commemorar el dia Internacional de la Infància.



🛈 Si vols més info sobre el Dia Mundial de la Infància clica AQUÍ





Comentaris

Entrades populars